2020-09-03 07:51:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egy múltbeli rossz döntése most zavaros, kellemetlen helyzetbe hozhatja önt

Napi horoszkóp szeptember 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma még a Halak jegyében jár a Hold. Nyugodt családi légkörre számíthat: ön is mindent megtesz, hogy ez így legyen, de a párja is elhalmozza figyelmessége jeleivel. Űzze messze a gondokat, a nehézségek megbeszélését inkább halassza más napra! Lehet, hogy el is múlnak addigra...


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és a Mars fényszöge felerősíti a szerelmi szenvedélyt az életében. Ha szingli, akkor most társra is találhat, egy olyan személlyel hozza össze a sors, akivel közös a szakmájuk vagy a hobbijuk.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagyszerű, de egyben különös ötlettel állhat ma elő a munkahelyén. Ne csodálkozzon azon, ha nem lesz mindenki maradéktalanul elragadtatva tőle. Ha jót akar magának, akkor óvatosan adagolja csak az információt, akkor több az esélye, hogy elfogadják!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha csak teng-leng a mai napon, aligha fog megoldást találni sürgető gondjaira. Pedig ma sokat tehetne azért, hogy csökkentse pénzügyi nehézségeit. Egy közeli barát, vagy barátnő a segítségére lehet ebben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Új vendégekre számíthat ma az otthonában: akkor is szívesen látja őket, ha egyébként nem az a kifejezetten vendégváró típus. A párja főző-tudományának köszönhetően pedig valami jó fogással is szolgálhat a számukra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jól teszi, ha utánajár bizonyos hivatalos papírügyeinek. Most jó lehetőség kínálkozik arra, hogy információkat szerezzen be, amikre a későbbiekben szüksége lehet, vagy amikért később esetleg borsos árat kellene fizetnie.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma végre elintézheti egy régóta halogatott ügyét. Nehezen indul neki, de egy meglepő fordulat, váratlan találkozás következtében annál gyorsabban és flottabbul érhet célt, és lehet, hogy a találkozás nem merül ki ennyiben...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars most megkeményíti a szívét és az akaratát, nem maradnak ön után elintézetlen feladatok. Sikerre visz néhány olyan ügyet is, amiről mások lemondanának. Otthon viszont ne legyen ilyen szigorú!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kiegyensúlyozott a lelkiállapota, és ez kisugárzik az emberi kapcsolataira is. Új jövedelemforrás megszerzésére is jó lehet a mai nap, ne hagyja ki a kínálkozó lehetőséget!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy múltbeli rossz döntése most zavaros, kellemetlen helyzetbe hozhatja önt. Semmi nem megváltoztathatatlan azonban, talán csak a tisztázni kellene valakivel bizonyos félreértéseket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A feszültség egyre növekszik önben, és a partnere még rá is tesz ma egy lapáttal. Anyagi gondjai miatt azonban nem varrhat minden felelősséget az ő nyakába. Van valami, amiért ön is sokat tehet, elsősorban a pénzkezelés terén.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a tapintatossága kerülhet ismét előtérbe. Ön nagy lelki érzékenységről tehet tanúbizonyságot a délelőtt folyamán egy konfliktusban, amibe véletlenül keveredik bele. Sikerül is elsimítania a bajt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: